We are the Best in Town With over 10 Years of Experience.

Чи буде 3 світові ванги. Пророцтва про третю світову почали збуватися

image
by maxinehvy363 April 28, 2023

Чи буде 3 світові ванги. Пророцтва про третю світову почали збуватися

Зі спогадів про Євдокію: «Один раз сиділа Дунюшка, пророцтво про третю світову війну сиділа, ніби спала, а потім підійшла до колиски з немовлям і як уколе його веретеном: «От як ще буде». Потім жителів Землі спіткає така сувора кара, якої ніхто ще не піддавався. Так, web page гоніння на Православну Віру ще будуть! У пророцтвах ми також зустрічаємо вказівку на те, що перед війною будуть картки та голод. Там, будуть внутрішні хвилювання і спалахне громадянська війна. У світі ж відбувається «холодна» війна. Центральним у цьому ланцюжку є катрен 10.72, де Мессінг про третю світову війнурок сказав: “Третя світова війна вже почалася”. Багато Мессінг про третю світову війнуроцтв говорять про те, що війна почнеться через Сербію. На самому початку греки вагатимуться приймати чи ні нові території, але приймуть їх пізніше і правитимуть над тим, що колись було турецьким володінням. А чи багато зараз, чесних? Таким чином ми бачимо, що багато хто пророкує про початок Третьої Світової Війни, але немає чіткої вказівки на місяць. Матінка говорила, що найбільше любить російських людей, бо вони працьовиті, милосердні, роботящі. Правда, якщо, наприклад, Вероніка Люкен бачила провісниками ядерного апокаліпсису «загальні розмови про світ», а також «яскраву комету в небі, яка здасться несподівано для всіх астрономів», Мінос вважав, що прикметою початку Третьої світової війни стане «устремління сотень тисяч чорних зубожілих людей, що рятуються від голоду і воєн, в Європу »

І царство утримає пророцтво Мессінга про третю світову війнутягом тридцяти двох років, а подати і дари дванадцять років стягуватися не будуть. Тоді будуть співати Різдвяну пісню і палити свічки біля ікон. Тоді обуряться народи, що мешкають на південній країні, і повстане Пилип Великий із вісімнадцятьма племенами, і стічуться до Семихолмія, і почнуть битву, якої ще не було, і кинуться всередину крізь браму та проходи його, і кров людська потече рікою, так що й глиб морська замутиться від крові. Паїсій Святогорець: « – Знай, що й Туреччина розвалиться. Крім того, Туреччина пропускатиме американські кораблі, які вдарять Росією. Греки повернуться до Константинополя через 600 років після того, як покинули його. З пророкувань фон Верденберг, віднесених їм на 2016-2017 роки, передвістям Третьої світової війни стане прихід до влади в Москві військових, а сама Третя світова, яка почнеться незабаром після цього, триватиме два роки, в результаті чого населення Землі скоротиться до 600 мільйонів. За словами Нострадамуса, ця війна прийде з території сучасного Іраку і триватиме 27 років. Є пророцтва, що свідчать, що війна буде важка, але не тривала. І чув я голос серед чотирьох тварин, що говорив: хінікс пшениці за динарій, і три хінікси ячменю за динарій; оливи ж і вина не пошкоджуй»(Об’явл

Відомо, що на Русь підуть вороги з усіх боків і найнебезпечнішим ворогом виявиться Китай. Через смут, що почалася в усьому світі, турки нападуть і захоплять грецькі острови. Через нестабільність в країнах Євросоюзу курс євро буде падати. Через рік усі європейські держави визнають свою васальну залежність від богдихана, і, залишивши в Європі достатнє окупаційне військо, він повертається на Схід і здійснює морські походи до Америки та Австралії. Після Страшного Суду, коли він переможе антихриста, спуститься на Землю Ісус. Цей буде вашим володарем, бо він люб’язний Мені, і ви, прийнявши його, виконайте волю Мою». Коли ж мине панування його, прийде початок зла. Коли там почнуться страшні події, починайте молитись, сильно молитися. В наслідок настігнувшей на нашу планету тривалих межрассових конфліктів, кількість яких наростає з великою швидкістю, нас все частіше стали відвідувати страшні побоювання. Вона містить передбачення, частина з яких збулася, а частина відноситься до майбутніх подій. Він сказав: «загориться небо на 45 градусі, полум’я дістане до великого нового міста, величезне полум’я вознесеться негайно. Два брати належать до Церковного ордена. Тоді почнеться жорстока міжусобна лайка, https://dfiestayaccesorios.com.mx/%d0%be%d0%ba%d0%b5%d0%b9-google-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b8-3-%d1%81%d0%b2%d1%96%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%97-%d0%b2%d1%96%d0%b9%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%80%d0%be-10/ що триває до п’ятої години. Примітно, що згідно багатьох вказівок, перед самою війною буде воскресіння Серафима Саровського і обрання Царя в Росії. І згідно з цим тлумаченням, ми зараз живемо в період відкриття третьої преси, який закінчується у 2054 році, коли починається період, Мессінг про третю світову війну описаний як вихід вершника на ім’я «смерть»

Categories:

Uncategorized,